Toepassingen voor de voedingsindustrie

aanrechtblad_rvs Voedingsindustrie - Kloosterman Metaalwerken

Hygiƫnische RVS toepassingen

Kloosterman Metaalwerken heeft jarenlange ervaring met de hoge kwaliteitseisen binnen de voedingsmiddelenindustrie. Met onze hoogwaardige machines en nauwkeurige bewerkingen hebben wij ruime expertise opgedaan in deze branche.

We produceren o.a. onderdelen voor transportbanden binnen de zuivelindustrie, snoepfabrikanten en andere branches in de voedingsmiddelenindustrie.

 

RVS tanks

Wij bouwen o.a. RVS tanks op specificatie en op maat voor de voedingsindustrie.  Zo vervaardigen wij regelmatig onderdelen voor pluimveeverwerkingssystemen en voor de vis- en vleesverwerking.

RVS tanks vereisen een extra hoog afwerkingsniveau, waarbij het product aan een bepaalde ruwheid moet voldoen, welke we met een ruwheidsmeter controleren. Na het lasproces worden de tanks geschuurd om de juiste ruwheid te kunnen verkrijgen, zodat er later geen bacteriƫn in de tank achter kunnen blijven. Dit gehele proces vergt vakmanschap.

Bekijk onze projecten

rvs_tank Voedingsindustrie - Kloosterman Metaalwerken

Wat kunnen we voor u betekenen?

Zoekt u een specialist in plaatwerk of metaalbewerking? Wij adviseren en produceren uw maatwerk producten van hoge kwaliteit.

Neem contact met ons op

robert-van-weesenbeek-directeur-eigenaar-kloosterman-metaalwerken-010.png