Metaalbewerking voor interieurbouw

rvs_toepassing_interieurbouw Interieurbouw - Kloosterman Metaalwerken

Afwerkingsmogelijkheden van RVS werkbladen:

  • Schuren (met schuurrichting of orbitaal)
  • Glasparelen
  • Poedercoaten

RVS toepassingen voor de interieurbouw

Interieurbouw is een ruim begrip en niet toegespitst op één enkele branche. Wij werken regelmatig samen met diverse interieurbouwers uit de regio, zo ook met keukenleveranciers. Hierbij kunt u denken aan RVS werkbladen en het bewerken van o.a. afzuigkappen.

RVS werkbladen zijn geschikt voor diverse doeleinden, maar met name voor plaatsen waar watervastheid en hygiëne van groot belang zijn, zoals in de voedingsmiddelenindustrie, horeca en zorginstellingen.

De werkbladen hebben een tijdloos uiterlijk en passen daardoor tevens goed in een strak en modern interieur. Een naadloos ingelaste spoelbak behoort hierbij tot de mogelijkheden.

RVS toepassingen in keukens

In de moderne keuken zien we steeds meer toepassingen met RVS. Keukenframes en plafondrekken zijn daarbij sterk in opkomst. Plafondrekken worden toegepast boven de keuken of het kookeiland en zorgen voor een stoere en eigentijdse uitstraling.

Bekijk voorbeelden van keukens

rvs_spoelbak Interieurbouw - Kloosterman Metaalwerken
metaalbewerking_buigen_walsen Interieurbouw - Kloosterman Metaalwerken
trappen Interieurbouw - Kloosterman Metaalwerken

“Creëer een modern interieur met RVS toepassingen.”

RVS/staal trappen en balustrades

Trappen en balustrades worden steeds vaker uitgevoerd in RVS of staal i.p.v. in hout. We zien dit niet alleen in bedrijfspanden, maar ook in moderne woningen terugkomen. Een trap vervaardigd in metaal is duurzaam, sterk en heeft een stoer en industrieel karakter en zorgt voor een ruimtelijk gevoel.

Bekijk voorbeelden van trappen en balustrades

RVS toepassingen voor jachtbouw

Kloosterman Metaalwerken is ook bekend met relingwerk voor de jachtbouw en het lasersnijden van letters/naamborden voor boten en schepen in het desgewenste lettertype en grootte.

Bekijk voorbeelden van jachtbouw RVS toepassingen

rvs_laswerk_jachtbouw Interieurbouw - Kloosterman Metaalwerken

Wat kunnen we voor u betekenen?

Zoekt u een specialist in plaatwerk of metaalbewerking? Wij adviseren en produceren uw maatwerk producten van hoge kwaliteit.

Neem contact met ons op

robert-van-weesenbeek-directeur-eigenaar-kloosterman-metaalwerken-008.png