Over Kloosterman Metaalwerken

metaalbewerking_hoge_kwaliteit Over ons bedrijf - Kloosterman Metaalwerken

"Wij begeleiden uw project vanaf ontwerp tot eindproduct.”

Verleden en heden

Kloosterman Metaalwerken is een allround metaalbewerkingsbedrijf, gevestigd in Waspik en sinds 1933 actief in de metaalbranche. Tot aan de overname in 2015 zijn wij een familiebedrijf geweest.

Directeur Robert van Weesenbeek: β€œIn 2015 heb ik het bedrijf overgenomen. Voor de overname ben ik hier al ruim 25 jaar werkzaam geweest. Door de jaren heen heb ik alle facetten van het bedrijf en de industrie leren kennen. Hierdoor weet ik precies wat er gevraagd wordt en hoe we dit moeten realiseren.

Na de overname is er bewust gekozen voor vernieuwing en verjonging van het bedrijf. We hebben onder andere het machinepark uitgebreid en verbeterd, zodat we nog beter kunnen inspelen op de behoeftes van onze klanten. Ook hebben we jonge en enthousiaste werknemers in dienst die met veel plezier en passie in de metaalbranche werken.”

Een hoog afwerkingsniveau

Wij beschikken over een enthousiast en vakkundig team, waarbij kwaliteit en betrokkenheid voorop staan. Een hoog afwerkingsniveau is onze specialiteit.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten, waarbij korte lijntjes zorgen voor een heldere communicatie, zodat we snel en vlot kunnen handelen om tot een mooi eindproduct te komen. We denken proactief mee met de klant en gaan uitdagingen niet uit de weg.

Hierbij maken we gebruik van ons uitgebreide machinepark, waaronder een geavanceerde fiber lasersnijmachine waarmee verschillende materiaalsoorten en diktes gesneden kunnen worden.

We mogen met trots zeggen dat we bekend staan om ons hoge afwerkingsniveau en de flexibiliteit naar onze klanten.

Laat u ook verrassen door ons specialisme. Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord om uw wensen te bespreken.

Neem contact met ons op

draaibank_metaalbewerking Over ons bedrijf - Kloosterman Metaalwerken
metaalbewerking_kantbank Over ons bedrijf - Kloosterman Metaalwerken

Wat kunnen we voor u betekenen?

Zoekt u een specialist in plaatwerk of metaalbewerking? Wij adviseren en produceren uw maatwerk producten van hoge kwaliteit.

Neem contact met ons op

robert-van-weesenbeek-directeur-eigenaar-kloosterman-metaalwerken-008 Over ons bedrijf - Kloosterman Metaalwerken