Metaalbewerking voor Framebouw

metaalbewerking_lassen Framebouw - Kloosterman Metaalwerken

“Wij begeleiden uw project vanaf ontwerp tot eindproduct.”

Maatwerk framebouw

Voor maatwerk framebouw (staal, RVS, aluminium) bent u bij ons aan het juiste adres. Met name RVS frames worden in diverse bedrijfstakken toegepast en om die reden maken wij frames voor verschillende afzetmarkten.

RVS frames vragen een andere behandeling en afwerking dan stalen en aluminium frames. Frames kunnen worden opgebouwd uit buizen, kokers of plaatdelen, waarbij de toepassing van het frame veelal leidend zal zijn voor de materiaalkeuze.

Wij produceren o.a. RVS frames voor de interieurbouw, bakkerijmachines, weeg- en etiketteermachines, laboratoria/farmacie, sorteermachines, verpakkingsindustrie en de machinebouw.

Projectbegeleiding van A tot Z

Wij begeleiden uw project, indien gewenst, vanaf de ontwerpfase tot eindproduct. Wij verzorgen de diverse bewerkingen zoals snijden, zetten en lassen vanuit onze eigen werkplaats. Dankzij de benodigde expertise van onze metaalwerk professionals zijn onze levertijden kort.

Bekijk voorbeelden van RVS frames

framebouw Framebouw - Kloosterman Metaalwerken
rvs_lasersnijden_nabewerking Framebouw - Kloosterman Metaalwerken

Wat kunnen we voor u betekenen?

Zoekt u een specialist in plaatwerk of metaalbewerking? Wij adviseren en produceren uw maatwerk producten van hoge kwaliteit.

Neem contact met ons op

robert-van-weesenbeek-directeur-eigenaar-kloosterman-metaalwerken-008 Framebouw - Kloosterman Metaalwerken